Ingrediënten*
- 1 groot blik jonge kapucijners
- 1 blikje mais
- 200 gr. biologische spekreepjes
- 1 blik tomatenblokjes
- 1 zakje chilikruidenmix
- 1 blikje ananasstukjes
* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Bak de spekreepjes in een droge koekenpan tot ze knapperig zijn. Doe de kapucijners met de tomatenblokjes, en mais met de chilikruidenmix in een pan met dikke bodem. Doe er 100 ml. water bij. Warm het geheel goed door. Schep de ananasstukjes erdoor en laat deze ook goed warm worden. Roer er tot slot de spekreepjes door. Eet smakelijk!
2 opmerkingen:
Dat vind ik zo mooi aan jouw recepten. Ze zijn zo lekker laagdrempelig omdat je vaak ingrediënten uit de diepvries of blik gebruik. Als ik uit mijn werk kom heb ik vaak geen zijn om aardappelen te schillen of sperciebonen schoon te maken.
Dank voor je leuke reactie. Ik houd van praktisch!
Een reactie posten