vrijdag 3 oktober 2014

Spinazie met Boursin en een lekkerbekje

Spinazie met Boursin en een lekkerbekje
Wat eten we vanavond? Vandaag een recept voor een maaltijd met spinazie en vis. Ik heb diepvriesspinazie gebruikt en daar Boursin Cuisine doorheen gedaan. Dat geeft het geheel een heerlijk zachte en romige smaak.De lekkerbekjes heb ik bij de viswinkel laten maken. Je kunt natuurlijk ook zelf lekkerbekjes maken van verse kabeljauw of wijting (of een andere witvis). De spinazie en vis heb ik gecombineerd met lekkere gekookte aardappelen. Zoals ik de maaltijd heb bereid staat het binnen het half uur op tafel.
Ingrediƫnten*
  • 500 gr spinazie (diepvries), ontdooid
  • 1 bakje Boursin Cuisine met sjalot en bieslook
  • 750 gr. mooie aardappelen, geschild en in stukken
  • 3 lekkerbekjes

* voor 3 personen.
Bereiding
Kook de aardappelen in ca. 15 minuten mooi gaar. Verwarm de spinazie langzaam. Laat niet koken. Zijn de lekkerbekjes afgekoeld? Bak ze dan weer op in een koekenpan met wat olie. Roer de Boursin Cuisine door de hete spinazie en breng op smaak met wat peper. Verdeel alles over de borden. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: