Ingrediƫnten*
- 4 el. olijfolie
- 900 gr. krielaardappelen, voorgekookt
- 3 rode paprika's, schoongemaakt en in stukjes
- 500 gr. kastanjechampignons, in kwarten
- 600 gr. biologische kippendijfilet, in stukjes
- 2 tl. kerriepoeder
- 2 tl. pikante paprikapoeder,
- 2 el. Italiaanse kruiden
- zeezout
- versgemalen zwarte peper
* voor 4 personen.
Bereiding
Bestrooi de kipstukjes met wat zeezout en kerriepoeder. Verhit 2 el. olijfolie in een ruime hapjespan en (roer)bak de aardappeltjes met de paprika 5 minuten op hoog vuur. Zet het vuur laag en laat nog rustig doorbakken, schep regelmatig om. Verhit intussen 2 el. olijfoie in een koekenpan en bak de stukjes kip mooi goudbruin. Schep de kip met de champignons door de krieltjes en paprika en bak een paar minuten mee. Breng op smaak met wat versgemalen zwarte peper. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten