woensdag 8 februari 2017

Schelpmacaroni met paprika, champignons en gorgonzola

Wat eten we vanavond? Het recept van vandaag is voor een eenvoudige pastamaaltijd. De biologische pasta heb ik gecombineerd met drie kleuren paprika, kastanjechampignons en gorgonzola. Op smaak gebracht met knoflook en ruim versgemalen peper. Pure smaken, erg lekker!
Ingrediƫnten*
  • 300 gr. biologische schelpmacaroni
  • 4 el. olijfolie
  • 2 rode paprika's, in stukjes
  • 2 gele paprika's, in stukjes
  • 1 groene paprika, in stukjes
  • 400 gr. kastanjechampignons, in kwarten
  • 4 tenen knoflook, grof gehakt
  • 300 gr. gorgonzola, in blokjes
  • versgemalen zwarte peper

* voor 3-4 personen.
Bereiding
Kook de pasta in 10 minuten al dente (beetgaar). Verhit de olie in een ruime hapjespan. Bak de paprika op hoog vuur al omscheppend gedurende 5 minuten. Voeg de champignons toe en bak deze een 2-3 minuten op hoog vuur mee. Schep de knoflook erdoor en bak deze op laag vuur even mee. Giet de macaroni af. Schep de macaroni met de gorgonzola door het groentemengsel. Breng op smaak met een ruime hoeveelheid versgemalen zwarte peper. Verdeel over de borden. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: