zondag 18 oktober 2015

Geroerbakte spruitjes met cashewnoten en roquefortkaas

Wat eten we vanavond? Mijn recept van vandaag gaat over spruitjes, maar dan anders. Ik heb ze geroerbakt met een uitje en cashewnoten. De Roquefort geeft het geheel net een lekker pittige smaak mee. Bij de spruitjes heb ik gekookte aardappels en Toscaanse worstjes geserveerd.

zondag 11 oktober 2015

Pasta met broccoli, paprika, garnalen en kruidenkaas

Wat eten we vanavond? Vandaag een recept voor een snelle en zeer smakelijke pastamaaltijd. Ik heb deze keer een combinatie gemaakt van gele paprika, broccoli en grote garnalen. Deze gaan zeer goed samen. Ik heb een bakje Boursin Cuisine gebruikt om het geheel op smaak te brengen. De maaltijd staat in een half uur op tafel

dinsdag 28 juli 2015

Kip-kerrie met boontjes en paprika

Wat eten we vanavond? Vandaag een recept voor een kip-kerriemaaltijd. Naast de kip en de kerrie heb ik er ui, rode paprika en boontjes door gedaan. Verder wat extra pittig gemaakt met wat sambal. De kip-kerrie heb ik geserveerd met witte rijst.

vrijdag 19 juni 2015

Pasta met pittige roomkaas en garnalen

Wat eten we vanavond? Het recept voor de avondmaaltijd van vandaag gaat over pasta met zalm en garnalen. Deze keer heb ik pipe rigate gemaakt met een mix van grote garnalen, gerookte zalm, doperwten en magic cheese (heksenkaas). Heksenkaas is roomkaas met stukjes sweet chili, ofwel zoete pepers.Lekker pittig dus. Deze maaltijd is makkelijk en snel te bereiden.

zondag 26 april 2015

Rijst met chorizo, boontjes en paprika

Wat eten we vanavond? Het recept voor de maaltijd van vandaag is voor een pittig mengsel van chorizo, ui, boontjes en paprika. Geserveerd met witte rijst. Een smakelijke combinatie die vrij snel op tafel kan staan.