vrijdag 10 februari 2017

Rijst met sperziebonen en chorizo

Wat eten we vanavond? Vandaag geef ik het recept van een combinatie van rijst met gebakken stukjes chorizo met ui en sperziebonen. Lekker snel klaar en pittig van smaak.

woensdag 8 februari 2017

Schelpmacaroni met paprika, champignons en gorgonzola

Wat eten we vanavond? Het recept van vandaag is voor een eenvoudige pastamaaltijd. De biologische pasta heb ik gecombineerd met drie kleuren paprika, kastanjechampignons en gorgonzola. Op smaak gebracht met knoflook en ruim versgemalen peper. Pure smaken, erg lekker!

zondag 29 januari 2017

Hartige clafoutis met paprika en geitenkaas


Wat eten we vanavond? Vandaag een recept van een gerecht dat ik al vaker heb gemaakt: een lekker hartige "omelettaart", met de pittige smaken van zwarte olijven en geitenkaas.

dinsdag 2 augustus 2016

Oranje paprika's gevuld met ham, kwark, kaas en rijst

Wat eten we vanavond? Het recept van vandaag is voor gevulde oranje paprika's. Een makkelijke en gezonde maaltijd. De vulling van deze oranje paprika's bestaat uit magere kwark, geraspte oude kaas, biologische hamblokjes, lente-ui en rijst. Pittig op smaak gebracht met wat oregano en pikante paprikapoeder.

dinsdag 5 juli 2016

Risotto met groene asperges

Wat eten we vanavond? Vandaag geef ik het recept van een eenvoudige, maar zeer smakelijke risotto met groene asperges. Een zeer smakelijke combinatie met nog wat ui, knoflook en ruim Parmezaanse kaas. Houd er wel rekening mee dat de bereidingstijd tussen de 45 en 60 minuten is. De inspiratie voor dit gerecht is afkomstig van restaurant Castas & Pratos in Peso de Regua, Portugal.