Ingrediƫnten*
- 150 gr. witte rijst
- 500 gr. sperziebonen, schoongemaakt en gehalveerd
- 400 gr. kalkoenfiletblokjes
- 2 tl. kerriepoeder
- 2 teentjes knoflook
- 2 el. olijfolie
- 1 bakje kant-en-klare pindasaus
* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de boontjes in 12 minuten beetgaar. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kerrie kort. Doe de kalkoen erbij en bak deze goudbruin. Pers de knoflook erboven uit en bak deze kort mee. Roer de pindasaus erdoor en verdun met ca. 100 ml. melk of water. Roer tot slot de boontjes erdoor. Schep de rijst op de borden en verdeel de kalkoen met boontjes erover. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten