Over 'Wat eten we vanavond'

'Wat eten we vanavond' is er voor eet- en kook-enthousiastelingen. De bijdragen bestaan uit  recepten en wat kooktips. En dan vooral over de gewone dagelijkse kost, maar dan toch vaak net even anders. De meeste recepten komen uit mijn eigen koker. Af en toe maak ik gebruik van bestaande recepten. Als ik de bron ervan kan achterhalen, neem ik een link op naar de desbetreffende (pagina op de) website. De beschreven recepten op 'Wat eten we vanavond' zijn bedoeld voor 2 volwassenen en 1 kind, tenzij anders aangegeven.



Mijn naam is Rob en ik ben een hobbykok. Ik deins niet terug voor een gewone, snelle hap. Ik vind het leuk om mijn ideeĆ«n te delen met anderen via deze website. Ik laat mij inspireren door o.a. kookprogramma's op de BBC (o.a. Master Chef, Rick Stein, en vroeger Carluccio en Ready Steady Cook). Een van mijn leukste ervaringen is het meelopen in de keuken van De Librije in 2005.

Ik werk als webcoƶrdinator bij Zozijn.



11 opmerkingen:

Anoniem zei

Ha Rob, Leuke site!! Thuis opent 'ie gelukkig wel.

Grt en fijn weekend vast, Nicolet

Ingewikkeld, een profiel selecteren. Waar is dat voor?

Mike Heerkens zei

Hi Rob,

Leuke site man! We moeten binnenkort maar eens spreken. Momenteel zijn we druk in de verbouwing om voor meerwijn.nl een kicken locatie te krijgen. Zullen we binnenkort bellen! Ik geef je wel een tweet met mijn telefoonnummer.

Grt!
Mike

Alie Geerts zei

Hallo Rob,

Vandaag in de supermarkt bijna aan een totaal onbekende persoon willen vragen "wat eten jullie vanavond?". Zonder 'echt' eten mee te nemen ga ik vanavond mijn diepvries plunderen (in hoop op inspriratie). Na wat googlen kwam ik op deze site (wat een verademing is na de knorr en Honig site). Perfect! Dit zocht ik dus: gewoon simpel en van alles wat.
Ik ga laten weten hoe de recepten in ons gezin vallen (2 zwoegende volwassenen en een prachtdochter).

Bedankt alvast voor de recepten!
groet uit Bergen op Zoom
Alie Geerst

Anoniem zei

Ik snap niet waarom niemand reageert op je recepten! Ik vind je site een onuitputtelijke inspiratiebron, hoewel ik gruwel van een aantal combinaties die je maakt. Je geeft in elk geval kleur aan koken en daarom beland ik met zekere regelmaat weer bij jou.
Keep up the good work!

ps; bijzonder dat ik ontdekte dat je een man bent, terwijl ik er van overtuigd was dat er een vrouwelijke blogger achter zat!

Wat eten we vanavond zei

Dank voor je compliment en ja, ik geloof best dat niet alles bij iedereen in de smaak zal vallen.

Ik zou het ook leuk vinden al ik meer reacties zou krijgen, want de 100-120 bezoekers per dag moeten toch mensen wel iets te zeggen hebben over mijn recepten.

Anoniem zei

bedankt,
fijn om hier iets inspiratie terug te vinden
vaak originele en lekkere combinaties

Filip

Jenny zei

Inderdaad, een leuke site verdiend complimentjes!
Kwam vandaag voor het eerst op je site, dus kan (nog) niks zeggen over uitgeprobeerde recepten, maar wilde wel vast even zeggen dat ik er leuke receptjes tussen zie!
Ben zelf enerzijds een lastige klant (eet geen vlees en vis) maar anderzijds ook makkelijk, want verder eet ik alles.
Maar zag er ook veel dingen bij staan die ik kan eten (als ik het vlees weg laat of vleesvervangend vlees voor in de plaats doe) en dat het recept toch lekker blijft,
dus komt helemaal goed,
ik speur nog even verder,
en zal nog es komen gluren!

Anoniem zei

Dear Rob,
My Dutch isn't too good, so I'll do this in English :-) Thanks for the wonderful recipes, I've been using quite a few of them for some months now and when I want something really LEKKER, I know where to surf to. Easy, simple, economic and always delicious, my compliments.
Regards, Karen xx

Wat eten we vanavond zei

Hi Karen,

Thanks for this very nice comment! Good to hear that you like the recipes.
Regards, Rob

Diana vermeulen zei

Wat een lekkere recepten allemaal, ik ga straks naar de supermarkt en vanavond ga ik de gevulde paprika eens proberen, ziet er erg lekker uit. Die pasta met spek en pesto is morgen aan de beurt!
Groetjes Diana.

Wat eten we vanavond zei

Leuk om te horen, Diana. Eet smakelijk!