Ingrediƫnten*
- 150 gr. witte (Pandan) rijst
- 3 el. roerbakolie
- 500 gr. groene asperges, in stukken van 5 cm
- 300 gr. zeewolf, in stukjes
- 250 gr. grote garnalen, gekookt en gepeld
- 150 gr. shiitake (paddenstoelen)
- 1 flesje woksaus met knoflook en oesterextract
- (2 tl. sambal badjak)
* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een (gietijzeren) wok. Roerbak de asperges ca. 5 minuten. Bak vervolgens de vis en shiitake kort mee. Schep tot slot de garnalen en de woksaus erdoor en laat het geheel goed doorwarmen. (Schep evt. de sambal erdoor voor wat meer pit). Verdeel de rijst over de borden en schep het aspergemengsel erover. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten