zondag 11 oktober 2015

Pasta met broccoli, paprika, garnalen en kruidenkaas

Wat eten we vanavond? Vandaag een recept voor een snelle en zeer smakelijke pastamaaltijd. Ik heb deze keer een combinatie gemaakt van gele paprika, broccoli en grote garnalen. Deze gaan zeer goed samen. Ik heb een bakje Boursin Cuisine gebruikt om het geheel op smaak te brengen. De maaltijd staat in een half uur op tafel
Ingrediƫnten*
  • 250 gr. pipe rigate
  • 1 grote struik broccoli, in zeer kleine roosjes
  • 2 el. olijfolie
  • 2 gele paprika's, in stukjes
  • 350 gr. grote garnalen, gepeld en gekookt
  • 1 bakje Boursin Cuisine met sjalot (kruidenroomkaas)
  • versgemalen zwarte peper

* voor 3-4 personen.
Bereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar (al dente). Kook de broccoli een 2-3 minuten. Verit de olie in een ruime koekenpan of hapjespan. Bak de paprika enkele minuten. Voeg de afgegoten en goed uitgelekte broccoli samen met de garnalen en Boursin toe. Giet de pasta af en schep deze door het mengsel. Breng op smaak met versgemalen (zwarte) peper. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: