Ingrediƫnten*
- 4 el. olijfolie
- 500 gr. kleine spruitjes, schoongemaakt
- 1 grote ui, fijn gehakt
- 150 gr. cashewnoten, grof gehakt
- 150 gr. Roquefort, in stukken
- 500 gr. nieuwe aardappelen, geschild
- 8 Toscaanse worstjes
* voor 4 personen.
Bereiding
Kook de aardappelen in 18-20 minuten gaar. Bak de worstjes in 2 el. olijfolie ca. 12 minuten goudbruin. Kook de spruitjes 6 minuten. Verhit intussen 2 el. lijfolie in een wok of hapjespan. Fruit de ui ca. 5 minuten op middelhoog vuur mooi goudbruin. Giet de spruitjes af en laat ze goed uitlekken. Doe de spruitjes met de cashewnoten bij de ui en roerbak het geheel 2-4 minuten. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper. Schep topt slot de Roquefort erdoor en laat deze smelten. Verdeel de spruitjes em worstjes over de borden, schep de aardappels ernaast. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten