dinsdag 20 april 2010

Kaastortelloni met tomatensaus en salade caprese

Vanavond eten we met kaas gevulde tortelloni met een saus van passata. Een frisse caprese maakt het af.


Ingrediƫnten

  • 500 gr. verse tortelloni met kaas (verpakt)
  • 1 pakje passata di pommodori (gezeefde tomaten)
  • 100 gr. Parmezaanse kaas, geraspt
  • 4 tomaten, in blokjes
  • 2 bolletjes mozzarella, in blokjes
  • 2 el. verse basilicumblaadjes, in kleine stukjes gescheurd
  • 2 el. olijfolie
  • 1 el. aceto balsamico
Bereiding
Maak in een schaal van de olijfolie en aceto balsamico een dressing en breng deze op smaak met zout en peper. Meng de tomaat en mozzarella erdoor.
Bereid de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm de passata in ruime koekenpan. Roer de gekookte tortelloni door de tomatensaus en breng op smaak met peper.
Roer de basilicum door de salade.
Doe de tortelloni op een bord en strooi er ruim Parmezaanse kaas over. Serveer de salade caprese erbij. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: