Ingrediƫnten (4 pers.)
- 3 el. olijfolie
- 2 uien, grofgesnipperd
- 3 tenen knoflook, grofgehakt
- 500 gr. verse ravioli rossi met kaas en basilicum
- 1 fles biologische passata di pomodoro (690 gr.)
- 2 tl. gedroogde oregano
- 2 tl. gedroogde basilicum
- 2 blikjes tonijn in olie, uitgelekt
- 50 gr. parmezaanse kaas
Bereiding
Verhit de olijfolie en fruit de ui 5 minuten op hoog vuur. Fruit de knoflook nog 2 minuten mee op laag vuur. Giet de passata en de kruiden erbij en laat het geheel zachtjes ca. 10 minuten koken.
Kook intussen de ravioli in ruim water met zout in ca. 4 minuten gaar.
Verwarm de tonijn ca. 2 minuten tonijn mee in de saus. Breng de saus op smaak met zout en peper. Roer de ravioli door de saus. Verdeel de pasta over de borden en strooi er de parmezaanse kaas overheen. Eet smakelijk!
1 opmerking:
Het is jammer dat het geen BBQ-weer was, maar dit ziet er ook goed uit! En het goede nieuws is dat we de BBQ nu nog tegoed hebben. Jort was wel zwaar teleurgesteld toen hij hoorde dat Mats niet kwam eten.
Een reactie posten