Ingrediƫnten
- 250 gr. verse tagliatelle met tomaat
- 2 el. olijfolie
- 300 gr. biologische kipfilet, in blokjes
- 250 gr. kastanjechampignons, gehalveerd
- 50 ml. rode wijn
- 3 dunne preien, in zeer dunne ringen
- 150 gr. gorgonzola, in stukjes
- 250 gr. romaatjes, gehalveerd
- versgemalen peper
Bereiding
Bak de kipfilet in een ruime koekenpan in de olijfolie goudbruin. Voeg de champignons toe en bak ze 5 minuten mee. Blus het geheel af met de wijn en laat deze verdampen. Bak de prei al roerend ca. 5 minuten mee.
Kook intussen de tagliatelle in 4 minuten beetgaar.
Voeg de gorgonzola toe en laat deze al roerend op laag vuur smelten. Breng op smaak met peper. Haal de pan van het vuur en roer de tomaatjes erdoor. Schep de tagliatelle op de borden en en schep daarover het groente-kip-kaasmengsel. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten