Ingrediƫnten*
- 250 gr. biologische schelpmacaroni
- 350 gr. verse tonijn (MSC gecertificeerd), in dunne reepjes
- 1 zakje veldsla
- 8 Tasty Tom tomaten, in kleine blokjes
- 3 el. olijfolie
- 1 el. witte wijnazijn
- (zee)zout
- versgemalen zwarte peper
Bereiding
Kook de pasta on 11 minuten al dente (beetgaar). Maak van de olijfolie, azijn, zout en peper een vinaigrette. Meng in een ruime schaal de afgegoten hete pasta met de vinaigrette. Roer direct de tonijn erdoor. Laat afkoelen. Roer vervolgens de tomaten en veldsla erdoor. Eet smakelijk!
Kook de pasta on 11 minuten al dente (beetgaar). Maak van de olijfolie, azijn, zout en peper een vinaigrette. Meng in een ruime schaal de afgegoten hete pasta met de vinaigrette. Roer direct de tonijn erdoor. Laat afkoelen. Roer vervolgens de tomaten en veldsla erdoor. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten