maandag 29 augustus 2011

Wraps met pangafilet, paprika, kidney beans, mais en avocado

Vanavond eten we weer eens lekker rijk gevulde wraps. Deze keer heb ik een mix gemaakt van kidney beans, mais, avocado, vis (panga) en rode paprika. Pittig gekruid met een fajita-mix uit een zakje en wat jalapeno-peper.
Ingrediƫnten*
  • 2 el. olijfolie
  • 400 gr. pangafilet, in blokjes
  • 1 rode paprika, in stukjes
  • 1 zakje fajita-mix
  • 1 potje biologische kidney beans, uitgelekt
  • 1 potje biologische mais, uitgelekt
  • 1 avocado, in blokjes
  • 2 el. jalapeno-peper in ringen (potje)
  • 6 tortilla wraps
* voor 2 volwassenen.
Bereiding
Verhit de olie in een ruime koekenpan Bak de pangafilet met de paprika ca. 3 minuten al omscheppend. Meng intussen de fajita-mix met 100 ml. water en schenk in de pan. Voeg de bonen en mais toe en warm het geheel al roerend goed door. Doe er tot slot de stukjes avocado bij. Als je van extra ptiitg houdt, voeg dan nog de jalapeno-peper toe. Warm de wraps in de magentron volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul elke wraps met het mengsel en serveer. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: