Ingrediënten*
- 250 gr. verse perline met kaas
- 6 biologische runderchipolata (worstjes)
- 450 gr. biologische bladspinazie a la crème (diepvries)
- 1 el. olijfolie
- (zee)zout
- Versgemalen zwarte peper
* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Ontdooi de spinazie in de magnetron (zie verpakking). Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan en bak de worstjes in 8-10 minuten rondom mooi bruin. Kook intussen de perline in water met zout in ca. 4 minuten al dente (beetgaar) en giet af. Haal de worstjes uit de pan en snijd ze in kleine stukjes (ca. 0,5 cm). Doe de ontdooide spinazie in de koekenpan en warm deze goed door. Roer de afgegoten perline en de stukjes runderchipolata door de spinazie en breng het geheel op smaak met zout en peper. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten