Ingrediƫnten*
- 2 el. arachide-olie
- 1 zakje groene currypasta (70 gr.)
- 450 gr. sperziebonen (diepvries)
- 3 el. gemalen kokos
- 250 gr. rauwe gepelde garnalen (diepvries)
- 50 ml. yoghurt
- 1 blik ananasblokjes, incl. sap (340 gr.)
- 150 gr. pandanrijst
* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak de currypasta kort. Roer de boontjes erdoor en roerbak ze ca. 3 minuten. Schenk het sap van de ananas erbij en laat het geheel 5-7 minuten met en deksel op de pan zachtjes koken totdat boontjes beetgaar zijn. Voeg de garnalen toe en gaar ze ca. 3 minuten mee. Roer er tot slot de ananas, de yoghurt en kokos doorheen en warm het geheel goed door. Breng evt. op smaak met wat (zee)zout. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten