vrijdag 30 maart 2012

Aardappelpannenkoekjes met lamsworstjes en rode kool

Wat eten we vanavond? Deze keer eten we aardappels, vlees en groente. Deze keer met aardappelpannenkoekjes uit de diepvries, biologische rode kool met appeltjes en biologische lamsworstjes. Makkelijk en snel te bereiden. Overigens vond ik mijn zelfgemaakte aardappelkoekjes lekkerder dan deze kant-en-klare variant.
Ingrediƫnten*
  • 8 aardappelpannenkoekjes (Aviko, diepvries)
  • 500 gr. biologische rode kool met appeltjes
  • 8 biologische lamsworstjes
  • 2 el. olijfolie

* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de aardappelpannenkoekjes ca. 15 minuten tot ze goudbruin zijn en een knapperig korstje hebben. Verwarm intussen de rode kool en bak de worstjes in de olijfolie mooi bruin en gaar. Verdeel alles over de borden. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: