Ingrediƫnten*
- 300 gr. gemengde sla
- 350 gr. gerookte kip, in smalle reepjes
- 1 bakje honing-mosterdressing
- 200 gr. kastanjechampignons, in vieren gesneden
- 3 teentjes knoflook, grof gehakt
- 2 el. olijfolie
- (zee)zout
- versgemalen zwarte peper
- 1 potje semi-zongedroogde tomaten (AH Exclusief)
- 1 potje (zwarte) Taggia olijven (AH Exclusief)
- 100 gr. Parmezaanse kaas, in vlokken
* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Doe de sla met de kipreepjes in een ruime schaal en roer de dressing erdoor. Verhit de olie in een koekenpan en bak de champignons met de knoflook op laag vuur gedurende 3-5 minuten. Haal de pan van het vuur en bestrooi met zout en ruim peper. Laat afkoelen. Laat de tomaten en olijven in een vergiet uitlekken en meng ze met de salade. Roer tot slot de champignons met de knoflook door het geheel. Verdeel de salade over de borden en bestrooi met de kaas. Serveer met stokbrood. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten