Ingrediënten*
- 2 el. olijfolie
- 2 middelgrote uien, gepeld en grof gesneden
- 3 teentjes knoflook, grof gehakt
- 1 blikje kidney beans, uitgelekt
- 1 blikje maiskorrels, uitgelekt
- 2 rode puntpaprika's, schoongemaakt en in stukjes
- 1 potje pittige tacosaus
- 1 pak tacoschaaltjes
- 1 potje jalapeño pepers
- 150 gram cheddar kaas, geraspt
* voor 3-4 personen.
Bereiding
Verhit de olie in en ruime koekenpan en fruit de ui ca. 5 minuten op middelhoog voor. Schep af en toe om. Doe de paprika erbij en bak deze enkele minuten mee. Bak de knoflook kort mee op laag vuur. Schep de kidney beans, de mais en de tacosaus erdoor en laat goed doorwarmen. Breng evt. op smaak met wat zout en versgemalen zwarte peper. Serveer de mix met de tacoschaaltje, de jalape~no pepers en de cheddar. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten