vrijdag 13 maart 2015

Toscaanse worstjes met broccoli en röstirondjes

Wat eten we vanavond? Het recept van vandaag is voor een smakelijke maaltijd, een variatie op het oer-Hollandse aardappels, vlees en groenten. Röstirondjes met ui en bacon uit de oven met beetgaar gekookte biologische broccoli. Daarbij mooi goudbruin gebakken Toscaanse worstjes (runderworstjes met mozzarella).
Ingrediënten*
  • 16 röstirondjes met ui en bacon
  • 2 struiken broccoli, in roosjes
  • 2 el. olijfolie
  • 8 Toscaanse worstjes

* voor 3-4 personen.
Bereiding
Bereid de röstirondjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de worstjes in ca. 8 minuten rondom mooi goudbruin. Kook intussen de broccoli in 5-7 minuten beetgaar. Bij de röstirondjes kun je evt. wat mayonaise of ketchup serveren. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: