Ingrediƫnten*
- 30 gr. basilicumblaadjes
- 4 el. extra vergine olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 1 el. Pecorino, geraspt
- 30 gr. Parmezaanse kaas, geraspt
- 1 el. pijnboompitten
- zout
- 300 gr. pipe rigata
- 2 el. olijfolie
- 2 uien, grof gehakt
- 1 rode paprika, in stukjes
- 1 gele paprika, in stukjes
- 300 gr. pangasiusfilet, in stukjes
* voor 3-4 personen.
Bereiding
Maak van de basilicum, knoflook, pijnboompitten, extra vergine olijfolie en kaas een mooie pesto (zie Basisrecepten). Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente (beetgaar). Verhit intussen de olie in een ruime koekenpan en bak ui met de paprika 5-7 minuten op middelhoog vuur. Zet het vuur laag en schep de pesto erdoor. Schep tot slot de afgegoten pasta erdoor en breng op smaak met versgemalen zwarte peper. Eet smakelijk!
1 opmerking:
Het was heerlijk! komt op ons vaste menu! Thnx.
Een reactie posten