De keuze was vandaag gevallen op deze lekkere combinatie van broccoli, zalm en kaas. Een goede keus.
Ingrediƫnten
- 600 gr. broccoli
- 250 gr. macaroni grande (biologisch)
- 1 ui, grof gesnipperd
- 1 blikje tomatenpuree (70 gr.)
- 1 bakje zuivelspread met bieslook (150 gr.)
- 100 gr. gerookte zalmblokjes
Bereiding
Snijd de broccoli in kleine roosjes, snijd de steel in blokjes en kook de groente in 8 min. beetgaar. Bereid de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Fruit de uisnippers in de olie goudbruin, voeg de tomatenpuree toe en roerbak 1 min. Roer de zuivelspread en ca. 150 ml kookwater van de pasta erbij en breng het al roerend aan de kook. Voeg de zalmblokjes toe en verwarm het nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de macaroni met de broccoli en verdeel over 4 borden. Schep de zalmsaus erop.
(Bron: http://www.ah.nl/recepten/recept?id=616288)
Fruit de uisnippers in de olie goudbruin, voeg de tomatenpuree toe en roerbak 1 min. Roer de zuivelspread en ca. 150 ml kookwater van de pasta erbij en breng het al roerend aan de kook. Voeg de zalmblokjes toe en verwarm het nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de macaroni met de broccoli en verdeel over 4 borden. Schep de zalmsaus erop.
(Bron: http://www.ah.nl/recepten/recept?id=616288)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten