woensdag 3 maart 2010

Pipe rigate con frutte di mare, paprica e olive (pasta met zeevruchten, paprika en olijven)

De zon scheen vandaag, dus maar eens een zonnig gerecht op tafel getoverd. Zoonlief zeurt al een week over de olijven die in de kast staan, dus daar moest ik iets omheen verzinnnen.

Ingrediƫnten
  • 250 gr. pipe rigate
  • 3 teentjes knoflook, grof gehakt
  • 2 el. olijfolie
  • 500 gr. zeevruchten (diepvries, ontdooid)
  • 1 pot gegrilde rode paprika, ins tukjes
  • 150 gr. groene olijven, grof gehakt
Bereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de knoflook zachtjes gedurende 2 minuten. Voeg de paprika en zeevruchten toe en warm deze goed door. Voeg tot slot de olijven toe. Breng op smaak met royaal versgemalen peper. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: