woensdag 7 april 2010

Papardelle met cherry tomaten en tijgergarnalen

Wat eten we vanavond? Een eenvoudige pastamaaltijd. Voor pasta geldt: hoe simpeler hoe beter. Dus eten we vanavond papardelle (brede lintpasta) met garnalen en cherry tomaten.


Ingrediƫnten

  • 250 gr. papardelle
  • 2 el. olijfolie
  • 4 teentjes knoflook, grof gehakt
  • 250 gr. tijgergarnalen
  • 500 gr. cherry tomaten, gehalveerd
  • 75 gr. parmezaanse kaas


Bereiding
Kook de papardelle in 6 min. al dente. Fruit de knoflook 3 min. heel zachtjes in de olijfolie. Voeg de garnalen toe en roerbak ze enkele minuten mee. Voeg tot slot de tomaatjes toe en warm deze heel kort (30 sec.) mee. Breng op smaak met zout en ruim peper. Roer tot slot de papardelle erdoor. Schep op de borden en strooi de kaas erover. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: