Ingrediƫnten
- 250 gr. farfalle
- 500 gr. sperziebonen
- 350 gr, tasty toms (kleine trostomaten)
- 2 blikjes tonijn op olijfolie
- 5 el. extra vergine olijfolie
- 2 el. witte wijnazijn
- 2 teentjes knoflook
- 2 tl. Dijon mosterd
- zout
- peper
Maak de boontjes schoon en halveer ze. Kook ze in 16 minuten beetgaar. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak in een ruime saladeschaal de dressing van de olie, azijn, de geperste knoflook, mosterd. Breng op smaak met zout en peper.
Giet de farfalle af en meng door de dressing. Voeg de gekookte en afgegoten boontjes toe. Laat even afkoelen. Snijd de tomaten in blokjes en roer ze erdoor. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten