woensdag 10 november 2010

Farfalle met spinazie, tonijn, garnalen en kaas

Vanavond eten we weer eens pasta met vis. Deze keer Garnalen en tonijn gecombineerd met spinazie. Een pittige oude boerenkaas geeft het geheel nog wat extra pit. Bijkomend voordeel is dat het ook nog eens snel klaar te maken.
Ingrediƫnten
  • 250 gr. farfalle
  • 500 gr. spinazie (diepvries), ontdooid
  • 250 gr. rauwe, gepelde garnalen
  • 1 blikje witte Albacore tonijn (MSC gecertificeerd), uitgelekt
  • 200 gr. oude boerenkaas, in blokjes
  • zout
  • peper
Bereiding
Kook de farfalle in kokend water met zout in 11 minuten beetgaar. Verwarm intussen de spinazie samen met de garnalen. Laat 5 min. zeer zachtjes koken, totdat de garnalen gaar en roze zijn. Roer de tonijn en de kaas erdoor en laat de kaas smelten. Breng op smaak met ruim versgemalen peper. Roer tot slot de pasta erdoor. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: