vrijdag 29 april 2011

Pasta met spinazie, mozzarella en gerookte spekjes

Vanavond eten we biologische schelpjespasta met spinazie, uitgebakken biologische spekreepjes en mozzarellabolletjes. De belangrijskte aanvullende smaakmaker is een ruime hoeveelheid knoflook. Heel eenvoudig, maar natuurlijk wel weer lekker.
Ingrediƫnten
  • 250 gr. biologische schelpjespasta
  • 200 gr. biologische spekreepjes
  • 3 teentjes knoflook, grofgehakt
  • 1 zakjes mini-bolletjes mozzarella, gehalveerd
  • 450 gr. biologische bladspinazie (diepvries), ontdooid
Bereiding
Kook de schelpjes volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente (beetgaar). Bak intussen de spekreepjes uit in een droge koekenpan. Laat op het laatst de knoflook 1 minuut meebakken. Giet de pasta af en roer de spinazie, spekjes met knoflook en mozzarella erdoor. Breng op smaak met zeezout en versgemalen zwarte peper. Serveer direct. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: