Ingrediƫnten
- 2 el. olijfolie
- 600 gr. verse bladspinazie
- 2 el. aceto balsamico
- 1 potje geroosterde rode paprika's, in halve reepjes
- 1 potje Kalamata olijven, gehalveerd
- 3 teentjes knoflook
- 1 blikje tomatenpuree
- 250 gr. biologische volkoren penne rigate
- 2 bollen mozzarella, in stukjes
- zeezout
- versgemalen zwarte peper
Bereiding
Verhit de olie in een (gietijzeren) wok en roerbak de spinazie met de aceto balsamico op hoog vuur tot de spinazie begint te slinken. Kook intussen de penne in ca. 8 minuten al dente (beetgaar). Voeg de paprika en olijven toe aan de spinazie en laat goed doorwarmen. Pers de knoflook erboven uit en roer de tomatenpuree erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Roer tot slot de afgegoten penne erdoor. Schep de pasta op de borden en verdeel de blokjes mozzarella erover. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten