maandag 4 april 2011

Wraps met paprika, kidney beans, mais en ui

Vanavond eten we vegetarische tortilla wraps. Rijkelijk gevuld met kidney beans, mais, ui, knoflook en rode paprika. Op smaak gebracht met een pittige kruidenmix. Aangevuld met een laagje guacamole op de wrap en gesmolten kaas eroverheen. Deze keer heb ik gebruikgemaakt van een paar gemaksingrediƫnten.
Ingrediƫnten
  • 1 el. olijfolie
  • 1 grote ui, in halve ringen
  • 1 rode paprika, in kleine stukjes
  • 3 teentjes knoflook, gehakt
  • 1 zakje tortillakruiden
  • 1 blikje kidney beans, uitgelekt
  • 1 blikje mais, uitgelekt
  • 1 potje guacamole
  • 8 tortilla wraps
  • 100 gr. extra belegen boerenkaas, geraspt
Materiaal
  • 2 ovenschalen
Bereiding
Warm de oven voor op 200 graden. Verhit de olie in een ruime koekenpan en fruit de ui met de paprika ca. 7 minuten. Bak de knoflook kort mee. Strooi de kruidenmix erover en voeg 200 ml. water toe. Breng al roerend aan de kook en laat even zachtjes koken. Roer de bonen en mais erdoor en warm het geheel goed door. Smeer op elke wrap een dun laagje guacamole en schep daar wat van het groentemengsel op. Rol de wraps op en leg ze in de licht ingevette ovenschalen. Zet de ovenschalen 10-15 minuten in de oven, Het is klaar als de kaas is gesmolten en de wraps aan de randen lichtbruin beginnen te worden. Leg de wraps op de borden. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: