vrijdag 11 november 2011

Pasta met spinazie en worstjes

Vanavond eten we een snelle pastamaaltijd. Met biologische runderworstjes en spinazie en op smaak gebracht met pesto (deze keer niet zelfgemaakt). Past erg goed bij het kille weer en staat in 20 minuten op tafel.
Ingrediƫnten*
  • 250 gr. biologische schelpjesmacaroni
  • 2 el. olijfolie
  • 6 biologische runderworstjes
  • 450 gr. biologische bladspinazie a la creme (diepvriesblokjes)
  • 100 gram pesto genovese (potje)
  • (zee)zout
  • versgemalen zwarte peper

* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente (beetgaar). Braad de worstjes in een ruime koekenpan in de olijfolie rondom bruin. Haal de worstjes uit de pan en snijd ze in stukjes. Ontdooi en verwarm de spinazie in de pan. Doe de pesto en de stukjes worst erbij en warm alles goed door. Roer tot slot de afgegoten pasta erdoor en breng op smaak met (zee)zout en peper. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: