Ingrediƫnten*
- 150 gr. pandanrijst
- 2 el. arachide-olie
- 2 middelgrote uien, in halve ringen
- 2 rode paprika's, in stukjes
- 2 vleestomaten, in stukjes
- 3 tenen knoflook, grof gehakt
- 300 gr. tilapiafilet
- 2 tl. kerriepoeder
- 1 tl. paprikapoeder
- 3 tl. garam massala kruiden
- (zee)zout
- versgemalen zwarte peper
* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit intussen de olie in een (gietijzeren) wok en roerbak de ui ca. 5 minuten. Voeg de paprika toe en bak deze 5 minuten mee. Doe de tomaat, de knoflook en de specerijen erbij. Laat enige tijd zachtjes pruttelen. Doe tot slot de vis erbij en laat deze in een een paar minuten gaar worden. Breng het geheel op smaak met zout en peper en serveer met de rijst. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten