vrijdag 6 april 2012

Geroerbakte sugar snaps met erwten met grote garnalen

Wat eten we vanavond? Een snelle roerbakmaaltijd. Vanavond met verse erwtjes en sugar snaps. Daarnaast nog grote garnalen. Dat alles op smaak gebracht met een citroengras-chili woksaus en gecombineerd met witte rijst. Simpel, snel en smakelijk.
Ingrediƫnten*
  • 150 gr. pandanrijst
  • 2 el. arachide-olie
  • 250 gr. verse tuinerwten
  • 300 gr. sugar snaps
  • 1 flesje woksaus, Lemongrass Chili (Conimex)
  • 350 gr. grote garnalen, gepeld en gekookt (diepvries) 

* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de erwten in 10 minuten en de sugar snaps in 5 minuten bijna gaar. Verhit de olie in een wok en roerbak de groenten in de woksaus gedurende 5 minuten. Roer de garnalen erdoor en verwarm het geheel goed. Verdeel de rijst over de borden en schep het garnalen-groentemengsel over de rijst. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: