Ingrediƫnten*
- 150 gr. Basmatirijst
- 20 lamgehaktballetjes
- 2 el. olijfolie
- 350 gr. spreziebonen, gehalveerd
- 1 rode paprika, in halve repen
- 1 oranje paprika
- 1 pot Kormasaus
* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen ca. 10 minuten. Verhit de olie in een ruime koekeb- of hapjespan. Bak de gehaktballetjes in 5 minuten goudbruin. Voeg de paprika toe en bak deze nog een paar minuten mee. Doe de sperziebonen en de saus erbij en laat nog 5 minuten zachtjes pruttelen. Verdeel de rijst over de borden en schep de het vlees-groentemengsel erover. Eet smakelijk!
2 opmerkingen:
wauw, al sinds januari 2010 trouw de maaltijden met recept online zetten. Hulde! (hoe houd je het vol ;)) Erg leuke en toegankelijke recepten die veel inspiratie geven.
Fijn om je reactie te lezen. Ik blijf het leuk vinden om het te doen.
Een reactie posten