vrijdag 11 mei 2012

Schelpmacaroni met chorizo en tomaat

Wat eten we vanavond? Een eenvoudige en snelle pastamaaltijd. Deze keer gemaakt met schelpmacaroni, uitgebakken chorizo, ui en trostomaten. Ik heb er verder nauwelijks smaak aan toegevoegd, dat heeft het nodig.
Ingrediƫnten*
  • 250 gr. biologische schelpmacaroni
  • 1 grote ui, in halve ringen
  • 250 gr. echte Spaanse chorizo, van het velletje ontdaan en in stukjes
  • 8 trostomaten, in stukjes
  • (zee)zout
  • versgemalen zwarte peper

* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Kook de pasta al dente (beetgaar) volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de chorizo uit in een droge koekenpan. Voeg de ui toe en bak deze nog 5 minuten mee. Roer de stukjes tomaat erdoor en warm deze mee. Breng op smaak met wat zout en peper. Schep tot slot de afgegoten macaroni door het groente-vleesmengsel. Verdeel de pasta over de borden. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: