donderdag 15 november 2012

Penne met spinazie en gerookte kipfilet

Wat eten we vanavond? Pasta met spinazie en gerookte kipfilet. Afgemaakt met vers geraspte Parmezaanse kaas. Een snelle, makkelijke en smakelijke maaltijd. Ideaal voor een avondmaaltijd na een drukke dag.
Ingrediƫnten*
  • 250 gr. penne rigate
  • 450 gr. (biologische) spinazie a la creme (diepvries), ontdooid
  • 2 gerookte kipfilets, in blokjes
  • 75 gr. Parmezaanse kaas, vers geraspt
  • versgemalen zwarte peper

* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Kook de penne in ca. 10 minuten al dente (beetgaar). Verwarm de spinazie met de kipfilet (laat niet koken). Giet de penne af en de warme spinazie/kipfilet erdoor. Breng op smaak met peper. Verdeel het geheel over de borden en bestrooi met de Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: