vrijdag 15 maart 2013

Kipsaucijsjes met boontjes en röstirondjes

Wat eten we vanavond? Een eenvoudige en snelle maaltijd. Biologische kipworstjes, met röstirondjes uit de oven en sperzieboontjes.
Ingrediënten*
  • 500 gr. sperziebonen, schoongemaakt
  • 2 el. olijfolie
  • 5 biologische kipsaucijzen
  • 15 röstirondjes (diepvries)

* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 graden. Bak de röstirondjes goudbruin volgens de aanwijzingen op de verpakking (16-18 minuten). Breng in een pan wat water aan de kook. Kook de boontjes hierin in ca 14-16 minuten beetgaar. Bak intussen de kipsaucijzen in de olijfolie in ca.8 minuten mooi goudbruin, keer ze regelmatig. Verdeel alles over de borden. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: