Ingrediënten*
- 175 g macaroni grande
- 2 el olijfolie
- 1 bakje baconreepjes (150 g)
- 450 gr. Italiaanse wokgroenten, o.a. broccoli, paprika, courgette (diepvries)
- 1 blik tomatenblokjes
- 1 potje zwarte olijven zonder pit, uitgelekt
- 2 tomaten, in plakken
- 2 bollen mozzarella (125 g), in plakjes
- 1/2 tl gedroogde oregano
* voor 4 personen.
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Kook de pasta in water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de baconreepjes 2 min. Voeg de wokgroenten toe en roerbak tot ze ontdooid zijn. Schenk de tomatenblokjes erbij en laat nog een paar minuten pruttelen. Roer de olijven erdoor. Giet de pasta af, meng deze door de groenten en schep in de ovenschaal. Verdeel er de tomaat, mozzarella, oregano en eventueel peper en zout over. Bak de pasta 20 min. in de oven, tot de kaas gesmolten is en begint te kleuren. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten