woensdag 15 mei 2013

Broccoli met kipsaucijzen

Wat eten we vanavond? Een eenvoudige en snelle maaltijd. Beetgaar gekookte broccoli met kerstomaatjes en daarbij goudbruin gebakken kip-chorizosaucijzen. Je kunt er naar wens nog pasta of gebakken aardappeltjes bij geven.
Ingrediƫnten*
  • 2 struiken broccoli
  • 2 el. olijfolie
  • 6 kip-chorizoworstjes
  • 15 kerstomaatjes 

* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Verhit de olie in een koekenpan en bak de worstjes in 8-10 minuten goudbruin. Verwijder de roosjes van de broccolistruiken en kook deze in ca. 5 minuten beetgaar. Bak de tomaatjes in het bakvet van de worstjes heel kort, ca. 30 seconden. Verdeel de worstjes en broccoli over de borden en schep de tomaatjes over de broccoli. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: