Ingrediënten*
- 6 biologische runderchipolata
- 1 el. olijfolie
- 250 gr. biologische schelpmacaroni
- 500 gr. biologische spinazie a la creme, ontdooid
- 150 gr. gorgonzola, in blokjes
* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Verhit de olie in een koekenpan en bak de worstjes in 6-8 minuten rondom mooi bruin. Kook intussen de schelpmacaroni al dente (beetgaar) volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de spinazie (laar niet koken). Snijd de gebakken worstjes in stukjes van 1-2 cm.. Roer de de gorgonzola en stukjes worst door de spinazie. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper. Schep de afgegoten macaroni door het spinaziemengsel. Eet smakelijk!
1 opmerking:
Heerlijke snelle maaltijd. Glas rosé erbij en klaar. Dank je wel.
Een reactie posten