vrijdag 10 januari 2014

Fusilli met paprika en kip

Fusilli met paprika en kip
Wat eten we vanavond? Een lekkere eenvoudige pastamaaltijd met rode paprika en blokjes (biologische) kipfilet. Voor de smaak heb ik er pesto genovese doorheen gedaan, deze keer niet zelf gemaakt. Pasta moet je niet te moeilijk maken: simpel, maar zo smakelijk.
Ingrediƫnten*
  • 250 gr. fusilli (wokkelpasta)
  • 2 el. olijfolie
  • 400 gr. biologische kipfilet, in blokjes
  • 3 rode paprika's, in stukjes
  • 1 potje pesto genovese a 80 gr.
  • (zee)zout
  • versgemalen zwarte peper

* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente (beetgaar). Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de kipfilet mooi goudbruin. Schep de paprika erdoor en bak deze enkele minuten mee. Roer vervolgens de pest erdoor. Schep de afgegoten pasta erdoor en breng het geheel op smaak met (zee)zout en versgemalen zwarte peper. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: