Ingrediƫnten*
- 250 gr. farfalle (vlinder- of strikjespasta)
- 2 el. olijfolie
- 3 rode paprika's, in stukjes
- 1 bakje Boursin Cuisine met sjalot en bieslook
- 400 gr. kabeljauwfilet, in blokjes
- versgemalen zwarte peper
* voor 2 volwassenen en 1 kind.
Bereiding
Kook de pasta al dente (beetgaar) volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit intussen de olie in een ruime koekenpan en bak de paprika ca. 5 minuten op hoog vuur. Schep of roer regelmatig om. Zet het vuur laag en roer de Boursin erdoor. Schep tot slot de kabeljauw er voorzichtig en laat deze in enkele minuten net gaar worden. Niet te lang, anders wordt de vis te droog. Schep tot slot de afgegoten farfalle erdoor en breng op smaak met versgemalen zwarte peper. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten