Ingrediƫnten*
- 300 gr. fussili (spiraalpasta)
- 2 el. olijfolie
- 1 grote ui, in stukjes
- 1 gele paprika, in stukjes
- 1 rode paprika, in stukjes
- 4 teentjes knoflook, grof gehakt
- 300 gr. gerookte kip in reepjes
- 200 gr. oude kaas, geraspt
- versgemalen zwarte peper
* voor 3-4 personen.
Bereiding
Kook de pasta al dente (beetgaar) volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan of hapjespan. Fruit de ui met de paprika op middelhoog vuur gedurende 8 minuten. Zet het vuur laag en fruit de knoflook kort mee. Schep de kipreepjes erdoor en breng op smaak met ruim peper. Schep de afgegoten fussili door het mengsel. Roer tot slot de kaas door de pasta en serveer. Eet smakelijk!
2 opmerkingen:
Is ook lekker met erwtjes en met pesto of met boursin cuisine!
Makkelijk recept voor een drukke dag!
Een reactie posten