Ingrediënten*
- 200 gr. basmatirijst
- 4 eieren
- 1 (biologische) citroen (schoongeboend)
- 20 g verse platte peterselie
- 250 g gerookte makreelfilet
- 3 el olie
- 650 g pittige Thaise roerbakmix
- 3 el kerrie
Materiaal
- Wok
* voor 4 personen.
Bereiding
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de eieren in 8 min. hard. Spoel ze onder koud stromend water. Pel en snijd in partjes.
Rasp ondertussen de gele schil van de citroen. Snijd de vrucht in partjes, de peterselie fijn en de makreel in stukjes.
Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakmix, kerrie, peterselie en het citroenrasp 4 min.
Schep de rijst en makreel door de groenten en roerbak 3 min. Garneer met het ei en de citroenparten. Eet smakelijk!
Tip:
Je kunt de makreelfilet vervangen door de variant met peper.
Kook de eieren in 8 min. hard. Spoel ze onder koud stromend water. Pel en snijd in partjes.
Rasp ondertussen de gele schil van de citroen. Snijd de vrucht in partjes, de peterselie fijn en de makreel in stukjes.
Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakmix, kerrie, peterselie en het citroenrasp 4 min.
Schep de rijst en makreel door de groenten en roerbak 3 min. Garneer met het ei en de citroenparten. Eet smakelijk!
Tip:
Je kunt de makreelfilet vervangen door de variant met peper.
1 opmerking:
Dit is dus zo lekker.
Een reactie posten