dinsdag 13 april 2010

Garnalen-mangocurry met snijboontjes en rijst

Vanavond eten we een zeer milde curry met garnaaltjes, heerlijk rijpe mango en snijboontjes. Het geheel serveren we met witte (basmati) rijst.


Ingrediƫnten
  • 150 gr. basmatirijst
  • 2 el. olijfolie
  • 2 uien, fijn gehakt
  • 1 rijpe mango, geschild en in blokjes
  • 300 gr. snijbonen, diepvries
  • 250 gr. garnalen
  • 1 pot tandoori currysaus


Bereiding
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie en fruit de ui ca. 5 minuten. Voeg de snijbonen toe en laat deze in ca. 5 min. ontdooien. Voeg de saus en garnalen toe en warm het geheel nog ca. 3 minuten door. Voeg tot slot de mangoblokjes toe en laat deze nog even meewarmen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk! 

Geen opmerkingen: