maandag 12 april 2010

Tagliatelle met spinazie en blauwschimmelkaas

Vanavond eten we weer eens heerlijke verse spinazie. Een goede combinatie met de gehaktballetjes, spek en de kaas.

Ingrediƫnten
  • 250 gr. tagliatelle
  • 200 gr. sojaballetjes, in vieren
  • 150 gr. sojaspek, in blokjes
  • 3 teentjes knoflook, grof gehakt
  • 450 gr. verse spinazie,
  • 150 gr. blauwschimmelkaas, in blokjes

Bereiding
Kook de tagliatelle in 8 min. al dente (beetgaar). Verhit 2 el. olijfolie in een wok en roerbak de balletjes en het spek 5 minuten op hoog vuur. Bak de knoflook even mee. Voeg de spinazie toe en roerbak deze tot deze is geslonken. Laat het vocht verdampen. Haal de wok van het vuur en roer de pasta erdoor en tot slot de kaas. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: