zondag 11 april 2010

Wraps met kabeljauw en groenten


De maaltijd van vanavond bestaat wraps gevuld met vis, sperziebonen en paprika. Bestrooid met kaas en even in de oven.

Ingrediƫnten
  • 300 gr. sperziebonen, schoongemaakt en in stukjes van ca. 3 cm.
  • 1 paprika, schoongemaakt en in kleine blokjes
  • 2 slotjes, in zeer fijne halve ringen
  • 3 teentjes knoflook, grof gehakt
  • 2 el. olijfolie
  • 350 gr. kabeljauwfilet, in kleine blokjes
  • 1 zakje fajita seasoning mix
  • 8 wraps
  • 150 gr. extra belegen boerenkaas, grof geraspt
Materiaal:
  • ovenschaal, ingevet

Bereiding
Kook de sperziebonen in ca. 14 min. beetgaar. Verwarm de (hetelucht)oven voor op 200 graden. Bak de paprika 5 min. in de olie op hoog vuur. Voeg de sjalot toe en bak nog 3 minuten mee. Zet het vuur laag, voeg de knoflook toe en laat nog een paar minuten meebakken. Giet de boontjes af en roer ze door het paprikamengsel. Meng de seasoning mix met 100 ml. water en roer deaze door de groenten. Laat nog even meewarmen. Haal de pan van het vuur en meng de kabeljauw door de groenten. Vul de wraps met het mengsel, rol ze stevig op en leg ze met de naad naar beneden in de ovenschaal. Bestrooi de wraps met de kaas en zet de ovenschaal in de oven. Laat de kaas in ca. 7 minuten smelten. Eet smakelijk!

Geen opmerkingen: