Ingrediƫnten
- 30 gr. basilicumblaadjes
- 4 el. extra vergine olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 1 el. Pecorino, geraspt
- 30 gr. Parmezaanse kaas, geraspt
- 1 el. pijnboompitten
- zout
- 275 gr. spaghetti
- 15 gr. boter
- 600 gr. spinazie
- 2 el. semi-gedroogde tomaten, in reepjes
Bereiding
Maak de pesto volgens het basisrecept. Roer de reepjes tomaat erdoor.
Doe spaghetti met een halve theelepel zout in ca. 2 liter water, roer goed en kook hem al dente gaar.
Doe spaghetti met een halve theelepel zout in ca. 2 liter water, roer goed en kook hem al dente gaar.
Roerbak de spinazie in een grote koekenpan of wok tot deze helemaal is geslonken.
Giet de spaghetti af, meng met de saus en de boter. Roer er tot slot de uitgelekte spinazie door. Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten