Ingrediƫnten
- 250 gr. spaghetti
- Zeezout
- 450 gr. diepvriesspinazie (in de winter liever geen verse spinazie gebruiken)
- 300 gr. runderchipolata (worstjes)
- 3 teentjes knoflook
- 50 gr. pecorino romano, geraspt
- (olijfolie met rode peper)
Bereiding
Laat de spinazie uit de verpakking ontdooien in een pan en verwarm deze zachtjes. Bak de worstjes in een droge koekenpan langzaam bruin en gaar. Kook intussen de spaghetti in een pan met ruim kokend water met wat zeezout in 10 minuten al dente (beetgaar).
Haal de worstjes uit de koekenpan en snijd ze in stukjes van ca. 1 cm. Pers de knoflook uit boven het bakvet van de worstjes en fruit op zeer laag vuur. Roer de stukjes worst erdoor en daarna de spinazie. Roer er tot slot de afgegoten spaghetti door. Schenk er een scheutje olijfolie met rode peper door (als je van een pittig accent houdt). Serveer de spaghetti en strooi er wat pecorino romano over.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten